Gelredome – B&B

Het Gelredome in Arnhem is naast het voetbalstadion van Vitesse ook een populaire locatie voor concerten en evenementen. In de afgelopen jaren hebben gasten van ons Bed & Breakfast, artiesten als Marco Borsato, Lionel Richy, Paul McCartneu, Roger Water, Nick & Simon en Anouk zien optreden.
In 2015 staan onder andere AC/DC en Andre Rieu op het programma van het Gelredome. Feesten zoals Hard Bass, Mega Piraten festijn & Qlimax worden ook jaarlijks in het Gelredome gehouden.

Agenda Gelredome 2015

  • Zaterdag 12 december – Mega Piraten festijn

Bereikbaarheid vanaf het Bed & Breakfast

Het Gelredome is gemakkelijk te bereiken vanaf Bed & Breakfast de Grote Byvanck, zowel met de auto, openbaar vervoer of de fiets.

Auto
Met de auto ben je in ongeveer 15 minuten (9km) bij het Gelredome en kun je gratis parkeren bij de Rijnhal of als je een parkeerkaart hebt gewoon bij het Gelredome zelf.

Bus
Op 50 meter afstand van ons Bed & Breakfast staat een bushalte waar 2 verschillende lijnen (Lijn 60 & 62) naar het Centraal Station van Arnhem rijden. In ongeveer 20 a 25 minuten ben je op het centraal station van Arnhem. Vanaf daar rijden er pendelbussen naar het Gelredome.

Fiets
Met de fiets ben je via het centrum van Arnhem in ongeveer 30 minuten (9km) bij het Gelredome.