De Hoge Veluwe – B&B

Ten Noord-Westen van Arnhem ligt het nationale park de Hoge Veluwe. De Hoge Veluwe beslaat ongeveer 5400 hectare met verschillende type bos, zandverstuivingen & heide.
Fietsen in het Park is een ideale manier op de omgeving te verkennen. Helemaal omdat u gratis gebruik kunt maken van de zogenaamde Witte fietsen. Deze kunt u overal pakken om te gebruiken, maar natuurlijk mag u ook op uw eigen fiets het Park doorkruisen.

Kröller Müller

In het park de Hoge Veluwe bevindt zich het wereldberoemde Kroller Muller museum waar permanent schilderijen hangen van o.a. Vincent van Gogh. Buiten bevindt zich de beeldentuin met beelden van vele beroemde beeldhouwers.

Museonder

Het Museonder is het eerste ondergrondse museum ter wereld en is gevestigd in het Bezoekerscentrum. Een bezoek aan het Museonder is inbegrepen in de prijs van een entreekaartje voor het Park.
Het Museonder geeft een verrassend beeld van alles wat er onder het aardoppervlak leeft en geleefd heeft. De tentoonstelling neemt je mee, steeds dieper en dieper de bodem in. Uiteindelijk beland je zelfs in het middelpunt van de aarde.

Bereikbaarheid vanaf het Bed & Breakfast

De Hoge Veluwe is gemakkelijk te bereiken vanaf Bed & Breakfast de Grote Byvanck met de auto of met de fiets.

Auto
Met de auto ben je in ongeveer 20 minuten bij de ingang Schaarsbergen. Deze ingang vind je bij de Koningsweg 17 in Arnhem.

Fiets
Vanaf ons Bed & Breakfast is de ingang Schaarsbergen in ongeveer een uur te fietsen.