Burgers Zoo – B&B

De Burgers Zoo is een internationaal bekende dierentuin & de grootste van Nederland. De dierentuin ligt in een bosrijke omgeving ten noorden van Arnhem en vlakbij de A12. Niet ver van de Burgers Zoo ligt het Openlucht Museum wat in een weekend goed gecombineerd kan worden.
In de Burgers Zoo bevindt zich naast een groot aquarium ook een gebied bekend als de safari, de desert en ook het tropisch deel genaamd de Bush. Het aquarium (de Burgers’ Ocean) bevat een groot koraalrif en er zwemmen verschillende haaien en tientallen soorten tropische vissen.

Bereikbaarheid vanaf het Bed & Breakfast

De Burgers Zoo ligt op ongeveer 10 km van ons Bed & Breakfast en is gemakkelijk te bereiken met de auto, openbaar vervoer of de fiets.

Auto
Met de auto ben je in ongeveer 15 – 20 minuten bij de Burgers Zoo, waar je kunt parkeren op het parkeerterrein naast de ingang tegen betaling van € 5,-.
Het adres is Antoon van Hoofplein 1 te Arnhem.

Bus
Op 50 meter van ons Bed & Breakfast kun je op de bus stappen en met lijn 60 of 62 naar het centraal station van Arnhem tijden. In ongeveer 20 a 25 minuten ben je op het centraal station van Arnhem. Vanaf daar pak je stadsbus 3 richting Burgers Zoo.

Fiets
Ook kunt u fietsend naar de Burgers Zoo. Houd wel rekening met een flinke klim en ongeveer 40 – 50 minuten fietsen.